Instant GRATIS Offerte
Klik hier om direct een offerte te ontvangen

E-commerce

Lanceer uw Product sneller op nieuwe markten.
Heb er vertrouwen in dat uw klanten gemakkelijk in
hun eigen taal online aankopen kunnen verrichten.

E-commerce
Beheer van uw online winkelvertalingen zonder gedoe in meer dan 100 talen

Softwaretools Voor Snel en Nauwkeurig Vertalingsbeheer

Onze mensen, gecombineerd met onze unieke technologie, maken het beheer van inhoud en updates in uw vreemde taal campagnes probleemloos. Het naleven van leveringstermijnen is gebaseerd op strakke controleniveaus over elk aspect van het vertaalproces. Ons projectteam kan in real-time de belangrijkste statistieken bekijken rond de voltooiingsgraad en dan een aanpassing uitvoeren om op tijd te leveren. We hebben een wereldwijde reputatie in het naleven van moeilijke leveringstermijnen - U kunt dat gerust vragen aan onze klanten die we hebben geholpen om te voldoen aan hun snel wijzigende online e-commerce behoeften. Als wij het niet rond kunnen krijgen in uw tijdsbestek - kan niemand deze taak aan!

E-Commerce Projecten

Geïntegreerde Woordenlijst en Gereserveerde Vermeldingen

U kunt uitdrukkingen en zinnen verstrekken om te verzekeren dat uw merknamen of producten niet vertaald worden of dat ze vertaald worden met behulp van een vooraf geselecteerde uitdrukking die u hebt gekozen. We integreren de woordenlijst en gereserveerde vermeldingen in context voor de vertaler tijdens het vertaalproces, waardoor de vertaler plaatsing kan verzekeren van de uitdrukking rond grammatica en structuur.

Eenvoudig

In een steeds groter wordend digitaal en inhoud landschap, kan complexiteit de grootste vijand worden van vooruitgang. Terwijl onze achterliggende systemen complex en zeer geavanceerd zijn, houden wij de dingen en tools voor onze klanten duidelijk, eenvoudig en gemakkelijk.

Geprijsd voor u

Elke offerte die wij versturen is op maat gemaakt voor uw project. We gebruiken matrix specifieke voorwaarden voor het leveren van de beste prijs voor uw individuele project. Wij zijn trots op onze low-cost tarieven die wij aan onze klanten bieden. Wij overwegen uw tijdsbestek, content-type, woordvolume en het bestandstype. Als uw project groter is kunt u genieten van ons per uur prijsmodel i.p.v. het per woord prijsmodel.


We dienen onze klanten wereldwijd sinds 1999

We hebben kantoren in 9 landen en we verstrekken 24/7 ondersteuning 365 dagen per jaar voor onze klanten