Instant GRATIS Offerte
Klik hier om direct een offerte te ontvangen

Energie en Mijnbouw

We hebben de juiste mensen die
uw vakgebied verstaan in elke taal
Uw inhoud is in veilige handen.
Ons veilig, centraal systeem
houdt minder behandeling in van uw bestanden.

Energie en Mijnbouw
Speciaal gekozen vertalers specifiek voor Energie en Mijnbouw
die vertrouwd zijn met uw industrie-terminologie, processen en berichtgeving.

Onze processen zijn op u afgestemd

Onze systemen, net als de uwe, zijn er op gericht om uw boodschap samen te stellen en af te leveren op een efficiënte manier voor het maximaliseren ervan met een minimale hoeveelheid aan moeilijkheden en tijd. Of u nu olie en gas, vloeibare of vast mineralen wint, we hebben mensen die uw taal spreken met achtergrondkennis van uw operationele procedures. Ons geloof in intelligente vertalingen betekent dat wij opereren boven de gebruikelijke niveaus om onze expertise om te zetten in een taal die uw boodschap overbrengt.

Energie en Mijnbouwprojecten

Vertrouwelijk en Toegankelijk

Ons platform wordt intern benaderd door onze vertalers en projectmanagers zodat uw bestanden worden verwerkt met een absoluut minimaal tijdsverloop. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw inhoud op de markt wordt gelekt.

We hebben een unieke klant beoordelingsfunctie waar u de vertaling kunt controleren tijdens het uitvoeren ervan en u kunt opmerkingen, feedback of wijzigingsverzoeken toevoegen die dan vervolgens worden toegepast. U kunt ons contacteren op elk gewenst moment als u feedback of vragen wil bespreken, we hebben een projectmanager voor u die 24/7 beschikbaar is.

Vertalers met Achtergrondkennis

Uw inhoud wordt vakkundig en accuraat aangeleverd. We selecteren vertalers met een achtergrond in de materie waarin ook zij experts zijn in uw taalcombinatie zodat we mensen hebben die werken aan uw tekst met begrip van mijnbouw en energie specifieke taal en terminologie. U kunt ons gereserveerde vermeldingen en glossaria  verstrekken waaraan we ons zullen houden. De moeite om de beste vertaler te vinden kan u aan ons overlaten want wij hebben meer dan 4000 vertalers beschikbaar in alle tijdzones.

Uw deadlines zijn onze deadlines en daaraan zullen we ons houden!

We hebben 24/7 vertalers ter beschikking in alle tijdzones, zodat wanneer u strakke deadlines heeft, we iemand aan het werk kunnen zetten tijdens uw nachtrust. U hoeft zich geen zorgen te maken want uw taak wordt vervuld met strenge controles en dit bespaart u tijd, geld en zorgen.

Wij vertalen uw :

  • Handleidingen
  • Productbeschrijvingen
  • Veiligheidsborden en Richtsnoeren
  • Wettelijke Overeenkomsten
  • Video's
  • Arbeidsovereenkomsten
  • Marketing Materialen

We dienen onze klanten wereldwijd sinds 1999

We hebben kantoren in 9 landen en we verstrekken 24/7 ondersteuning 365 dagen per jaar voor onze klanten