Instant GRATIS Offerte
Klik hier om direct een offerte te ontvangen

Marketing en Reclame Vertaling

Met een cultureel inzicht handhaven wij de
stem van uw product in alle talen.
Oplossing gericht voeren we een open dialoog met u om te voldoen aan
al uw deadlines en communicatiebehoeften ongeacht de markt.

Marketing en Reclame Vertaling
Onze veilige, intelligente systemen verzekeren dat uw inhoud op tijd wordt uitgebracht op de markt - gevoelig en nauwkeurig vertaald door vertalers met kennis van de industrie.

Publiceer Met Vertrouwen In Elke taal

U kunt met vertrouwen uw campagne publiceren omdat wij experts zijn in het vertalen van marketing en reclame-inhoud en met bijna elk bestandstype kunnen werken. Door onze enorme pool aan vertalers kunnen we de perfecte persoon kiezen die uw product of dienst tot leven kan brengen op een globaal niveau. Wij bieden ook ondersteuning voor desktop publishing, lettertype advies voor de moeilijke Cyrillische scripts, lokalisatie en vele andere functies.

Marketing en Reclame Vertaalprojecten

Overzichtsdiensten

Kwaliteit van de vertaling is een belangrijke overweging voor de tekst die uw product of dienst vertegenwoordigt. Wij bieden alle beoordelingsniveaus van de minimale post-bewerking van sociale media-inhoud tot een volledig herziening (voor grammatica, context en toon) met een afdrukklare kwaliteit.

Ons populairste kwaliteitsniveau is een Professionele vertaling met een herziening voor grammatica en spelling. Omdat we al een vertaler met domeinkennis hebben geselecteerd met een hoge rating voor kwaliteit en grondigheid zal een review door een tweede vertaler u 100% vertrouwen geven wanneer uw campagne op de markt wordt gebracht.

Topkwaliteit Vertalers

Bij Straker hebben we een speciale vertaler manager met als taak het vinden, controleren, testen, opleiden (via ons Transl8 platform) en beoordelen van vertalers. Vertalers worden ook beoordeeld voor elke taak qua volledigheid, tijdsopvolging en efficiëntie terwijl ze werken via het Transl8 platform.

Afhankelijk van de projectvereisten en doelstellingen wijzen we u vertalers toe die de relevante ervaring, stemtoonvaardigheden bezitten en die ook beschikbaar zijn volgens uw tijdschema.

Ervaring

We vertalen meer dan één miljoen woorden per maand, gaande van kleine 500 woord taken tot de grote projecten van meer dan 100.000 woorden. We hebben samengewerkt met een boel Marketing en Reclame bedrijven voor het vinden van intelligente oplossingen voor hun specifieke doelmarkten. Met onze achtergrond als een softwarebedrijf hebben we systemen en hulpmiddelen om te zorgen voor kwaliteitscontrole tijdens het vertaalproces. We zijn echt de marktleiders in vertaaldiensten en kijken ernaar uit om uw uitverkoren zakelijke partner te worden.

 


We dienen onze klanten wereldwijd sinds 1999

We hebben kantoren in 9 landen en we verstrekken 24/7 ondersteuning 365 dagen per jaar voor onze klanten