Instant GRATIS Offerte
Klik hier om direct een offerte te ontvangen

Publiceren

Uw inhoud is perfect in elk taal.
Gelezen en toegejuicht door een globaal publiek.

Publiceren
Onze transparante systemen bieden u zo veel of zo weinig inbreng in het proces als u nodig heeft.

Bereik moeiteloos nieuwe markten

Inhoud is nu geproduceerd, verspreid, gedistribueerd en verbruikt in een record tempo en een groot deel ervan wordt nog steeds enkel verdeeld in één taal. Het vertalen van inhoud voor kranten, tijdschriften en online-inhoud op een kosten effectieve manier is iets wat Straker met succes heeft gedaan voor een aantal wereldwijde uitgeverijen. Ons intelligente Vertalingsplatform laat ons toe de kosten van grote volume vertalingen te stroomlijnen, te automatiseren en te verlagen. Onze output is menselijke vertaling van hoge kwaliteit.

 

Projecten Publiceren

Controle

Een populair kenmerk van ons Transl8 platform is de real-time voortgangsrapportage over de taak. Uw projectmanagers zullen precies weten wat de up-to-date status is en hoeveel woorden er in elke batch vertaald zijn. Zij zijn ook op de hoogte van de verwachte einddatum van het project op basis van real-time voortgang. U kunt gereserveerde vermeldingen, specifieke instructies toevoegen en zelfs de vertaling herzien tijdens de voltooiing.

We kunnen uw inhoud aanvaarden en aanleveren in bijna elk bestandstype met minimale behandeling en dit resulteert in meer tijd en minder kosten voor u.

Ervaring

Wij hebben ervaring in het naleven van leveringstermijnen voor het drukken zonder enig gebrek in vertrouwen. Wij bieden vertaaldiensten voor:

  • Boeken
  • Handleidingen
  • Periodieken en Journaals
  • Productbrochures
  • Tijdschriften
  • Kranten
  • Website Inhoud
  • Blogs en Artikelen
  • E Boeken

Lokalisatie

Wij zorgen ervoor dat uw inhoud wordt vertaald naar de specifieke taalgroep waarop u zich richt. Humor, emotie en culturele gevoeligheden zijn slechts enkele van de toegevoegde extra's die ons ervaren team van vertalers aanbieden. We wijzen altijd vertalers toe met als moedertaal de doeltaal zo dat u de best mogelijke resultaten verkrijgt en uw lezers weten dat u hun taal spreekt.


We dienen onze klanten wereldwijd sinds 1999

We hebben kantoren in 9 landen en we verstrekken 24/7 ondersteuning 365 dagen per jaar voor onze klanten