Instant GRATIS Offerte
Klik hier om direct een offerte te ontvangen

Vastgoedvertalingsdienst

Lever uw Eigendommen aan een Globale Markt.
Gebruik meer tijd om te focussen op uw klanten -
we besparen u tijd en moeite met onze vertalingen.

Vastgoedvertalingsdienst
Snelle en veilige vertalingen door moedertaalsprekers die kennis hebben van vastgoed.

Vastgoed Vertaaldiensten

Moet u een bredere markt bereiken met uw reclamecampagne, moeten uw juridische documenten vertaald worden voor overzeese verkopers en kopers, of wilt u inspelen op buitenlandse markten? Straker biedt een volledige vertalingsdienst op maat voor vastgoed. Er wordt onze klanten een projectmanager toegewezen die zorgt voor een soepele overgang tussen alle fasen van het vertaalproces en wij voorzien u van kwaliteitsvertalers die door ons persoonlijk geselecteerd zijn.

Bij Straker vertalen wij vele duizenden woorden per maand in en uit het Engels voor onze vastgoedklanten en we bieden een snelle en kosteneffectieve vastgoedvertalingsdienst voor commerciële en residentiële verkoop. Wij bieden geweldige prijzen voor elke taal en we maken gebruik van vertalers met als doeltaal hun moedertaal.

Vertaaldiensten vastgoedprojecten

Vastgoedbrochures en Marketing Materiaal

Straker levert uw reclame aan in de indeling waaraan u het ons aanbood en we zijn in staat om de vertaalde inhoud terug om te zetten in InDesign, zodat u tijd en kosten bespaart. We voorzien in het vergroten of inkrimpen van de  tekst in verschillende talen zodat uw marketingmateriaal nauwkeurig overeenkomt met de layout en de look van het oorspronkelijke document.

Deskundige vertalers

Met de ontwikkeling van particuliere en commerciële eigendom, is vastgoed uitgegroeid tot een belangrijk deel van het internationale bedrijfsleven. Aankoop van vastgoed vereist een aanzienlijke investering en elk perceel heeft unieke kenmerken die worden gedocumenteerd zodat alle partijen er een goed begrip van hebben. We wijzen een vertaler toe met een achtergrond in vastgoed om ervoor te zorgen dat de specifieke voorwaarden en bijzonderheden van de omringende vastgoedtekst correct worden vertaald, zodat u erop kan vertrouwen dat er geen misverstanden bestaan.

 

Soorten Vastgoed Documenten Die Wij Vertalen

  • Taxaties en Waardebeoordelingsdiensten
  • Makelaarshuizen en Verwerkingsdocumenten
  • Documenten voor Ontwikkeling van Eigendom
  • Netto Leasing en Overeenkomsten
  • Documenten voor Eigendombeheer
  • Vastgoed Marketing en Sales
  • Vastgoed Investeringsdocumenten
  • Materiaal voor Relocatiediensten
  • Zakelijke Vastgoed Documenten
  • Residentiële Vastgoed Documenten

We dienen onze klanten wereldwijd sinds 1999

We hebben kantoren in 9 landen en we verstrekken 24/7 ondersteuning 365 dagen per jaar voor onze klanten