Instant GRATIS Offerte
Klik hier om direct een offerte te ontvangen

Vertalingsdiensten

Bovenop onze vertaaldiensten bieden wij ook aanvullende diensten, zoals web development, project management, integratie ontwikkeling en consultancy diensten.

Waarom meer betalen?

Met gegarandeerde nauwkeurigheid en snelle doorlooptijden waarom meer betalen voor een vertaling? Onze klanten zien vaak kortingen tot 40% ten opzichte van onze concurrenten voor vertaaldiensten.

Gegarandeerde nauwkeurigheid

Bij Straker vertalen we meer dan een miljoen woorden per maand, vanaf kleine 500 woord banen om grote bedrijven met meer dan 100.000 woorden. Met onze wortels als een softwarebedrijf hebben we systemen en instrumenten ontwikkeld om ervoor te zorgen kwaliteitscontrole gedurende het vertaalproces.

Onze vertalers zijn gevalideerd door de mensen die echt belangrijk zijn - onze klanten en partners. Elke keer dat een vertaling is voltooid de vertalers worden gescoord op basis van feedback van onze klanten.

Hoe zorgen we ervoor nauwkeurigheid vertaling met zo'n lage vertaling prijs?

Zoals gezegd hebben we ervoor zorgen dat onze vertalingen nauwkeurig zijn, uiteindelijk is het onze geavanceerde vertaal-technologieën en workflows die ons in staat stellen om de prijs van de vertalingen te verlagen. Projectmanagement wordt niet opgeladen als ons systeem beheert automatisch de vertaling workflows, dat gezegd zijnde, elk project wordt een Straker projectmanager om toezicht te houden en te zorgen voor vertaling nauwkeurigheid en deadlines worden getroffen toegewezen.

Onze Vertalers

We maken gebruik van professionele vertalers uit de hele wereld. Om aanvaard te worden, moeten vertalers zijn beëdigde vertalers. Het is hun taak, niet hun hobby en we hebben een enorm verschil tussen parttime vertalers en professionele vertalers gezien.

Alle vertalers moeten gaan via onze interne kwalificatie-programma en de meer positieve feedback die we krijgen van klanten het meer werk wordt gegeven aan hen.

We dienen onze klanten wereldwijd sinds 1999

We hebben kantoren in 9 landen en we verstrekken 24/7 ondersteuning 365 dagen per jaar voor onze klanten