Instant GRATIS Offerte
Klik hier om direct een offerte te ontvangen

Technische Vertaaldiensten

Vertaling voor Technologiebedrijven
Onze technische vertalers bezitten hebben technologie
gerelateerde kwalificaties, en ons technologieplatform
laat hen aan het werken aan snelheden waarvan onze
concurrenten alleen maar van kunnen dromen!

Technical Translation Services
Wij zijn de grootste aanbieders van professionele, snelle en kosteneffectieve technische vertalingsdiensten

De professionele vertaling van technische documenten was nog nooit zo eenvoudig.

Het is traditioneel tijdrovend, duur en arbeidsintensief om technische inhoud vertaalt te krijgen. Bij Straker hebben we technologie en systemen ontwikkeld om dit te vereenvoudigen en de kosten van technische vertalingen te verlagen. We hebben duizenden geschoolde linguïsten met specialistische kennis die een geweldig scala aan technologieën aankunnen, zodat wij technische vertalingen kunnen aanbieden in een breed spectrum van sectoren in meer dan 80 talen. 

Recente Technische Vertaalprojecten

Onze Vertalers

We gebruiken een combinatie van in-house, gecontracteerde en freelance professionele vertalers en wij hebben er momenteel meer dan 5.000 in onze database, getest en beoordeeld. Alle vertalers zijn geëvalueerd en getest op kwaliteit en vaardigheid in hun gekozen talenpaar en worden voortdurend geëvalueerd en beoordeeld na elk project dat ze voor ons voltooien.

Inhoudskennis

We selecteren ook vertalers met een achtergrond in het onderwerp, omdat we willen dat onze mensen, die werken aan uw tekst, insider informatie hebben over de specifieke taal en dat het een terminologie is die u gebruikt.  Dit gecombineerd met eigen taalvaardigheden in de doeltaal, zorgen voor de beste resultaten.  U kunt ons ook gereserveerde vermeldingen en glossaria verstrekken of kunnen wij hen voor u bevestigen.

Snel

Ons Transl8 platform maakt een hoog niveau van zichtbaarheid mogelijk rond alle aspecten van het project en zorgt ervoor dat we keer op keer de leveringstermijnen nakomen, in feite wordt 87,5% van ons werk geleverd vóór het verstrijken van het tijdsschema.  Straker heeft een globale reputatie voor het vermogen om moeilijke leveringstermijnen na te komen - vraag het gewoon aan één van onze klanten die op ons vertrouwen om elke dag opnieuw te voldoen aan hun technische vertalingsbehoeften. 


Creëer eenmaal, Publiceer eenmaal

Met het Straker Meertalige Publicatie Systeem, kunt u gewoon de inhoud in uw primaire taal creëren en daarna, door op op publiceren te klikken, zal de geautomatiseerde workflow voor de rest zorgen. De inhoud wordt automatisch verzonden naar mensen voor het vertalen en het reviseren hiervan, indien nodig. De inhoud kan als PDF- of Worddocument gepubliceerd worden in welke taal dan ook.

Gemakkelijk te bewerken

Met een uitgebreide Web Content Management-toepassing als je interface voor het bewerken die u de volledige controle geeft over uw de lay-out en stroom van de inhoud. Machtigingen en authenticatie componenten bepalen wie toegang heeft tot het creëren en het publiceren van de inhoud en web-based auteurs kunnen vanuit meerdere locaties documenten bewerken op hetzelfde moment zonder problemen.

Exporteren en Integratie

Zodra uw document klaar is, kan het worden geëxporteerd in een aantal formaten zoals HTML, PDF, Word of Excel. Elke documentatie site wordt compleet geleverd met een krachtige API die integratie mogelijk maakt met andere toepassingen en systemen.

We dienen onze klanten wereldwijd sinds 1999

We hebben kantoren in 9 landen en we verstrekken 24/7 ondersteuning 365 dagen per jaar voor onze klanten