Instant GRATIS Offerte
Klik hier om direct een offerte te ontvangen

Video/Audio Transcriptie en Vertaling

Lever uw audio & visuele inhoud aan een
globaal publiek
Tegen 2015 wordt er voorspeld dat 90% van
de inhoud op het internet zal bestaan uit Video
Dat is waarom we zwaar hebben geïnvesteerd
in 's wereld toonaangevende technologie en
processen voor transcriptie en vertaling!

Video Transcriptie
Wij bieden professionele, snelle en nauwkeurige video en audio transcriptie en vertalingsdiensten.

De boodschap overbrengen - luid & duidelijk!

Video is nu eenmaal het formaat van keuze voor het snel en krachtig overbrengen van boodschappen. We zien het als onze taak om ervoor te zorgen dat uw bericht luid & duidelijk wordt overgebracht in elke taal. We hebben de tools en systemen om ervoor te zorgen dat uw video vertaling een eenvoudig en kosteneffectief, probleemloos proces is. We hebben professionele menselijke vertalers die gespecialiseerd zijn in video & audio vertaling in een enorm scala van onderwerpen en we doen het sneller en eenvoudiger dan u zou denken - ontvang nu offerte een om te zien hoe weinig tijd het zal duren en welke geweldige waarde u krijgt via onze video & audio vertaaldiensten.

Recente Transcriptie Projecten

We kunnen ervoor zorgen

Met onze pool van meer dan 4000 vertalers kunnen we iemand kiezen met niet alleen de taalvaardigheden die u nodig heeft, maar ook het geluid dat u zoekt. We hebben unieke systemen voor het selecteren van enkel de juiste persoon voor de job op een snelle en gemakkelijke manier. Laat ons weten wat u nodig hebt en wij vinden de perfecte stem voor u.

Tijdstempels

Onze transcripties worden geleverd met tijdstempels, zodat u kunt perfect kunt nagaan met welke zin ze overeenkomen. Als onderdeel van onze standaardprocedure bieden wij uw inhoud aan in drie kolommen.  De eerste is de tijd waarop de oorspronkelijke zin werd gestart, opgevolgd door de tweede.  De volgende kolom toont de transcriptie van deze tekst, zodat u een precieze uitschrijving heeft over wat er wordt gezegd.  De derde kolom bevat de vertaling.  We kunnen u de vertaling leveren als een MP3-bestand, of u kunt de inhoud in uw eigen opnamestudio's gebruiken. Ons proces is volledig, eenvoudig en flexibel.  Laat ons uw vereisten weten en we bieden u een op maat gemaakte offerte voor uw specifieke behoeften.

Kwaliteit

Omdat we ervaring hebben in een brede waaier van talen en types inhoud kunt u er zeker van te zijn dat we uw tekst zullen produceren met enkel de best vertalers die weten wat ze doen. Maak deel uit van de vele honderden klanten die we hielpen bij het vertalen van hun inhoud op een vlotte en efficiënte manier.


We dienen onze klanten wereldwijd sinds 1999

We hebben kantoren in 9 landen en we verstrekken 24/7 ondersteuning 365 dagen per jaar voor onze klanten