Instant GRATIS Offerte
Klik hier om direct een offerte te ontvangen

Vertalings-API

Plug-in van hoge kwaliteit, goedkope menselijke vertalingen voor uw website of applicatie met behulp van onze Vertalings-API. Stuur de inhoud direct vanuit uw toepassing of CMS naar onze vertaaltoegang via de API, uw inhoud zal worden vertaald en dan krijgt u een melding wanneer de vertalingen klaar zijn om te worden opgehaald. Lees meer...

Het importeren en exporteren van inhoud kan oplopen tot 20% van de vertaalkosten, het handmatig importeren van inhoud is ook een van de belangrijkste redenen voor vertragingen van de vertaalprojecten. Door het automatiseren van het proces met behulp van de API van Straker, kunt u duizenden dollars besparen en snellere doorlooptijden van de vertalingen genereren.

De Vertalings-API van Straker is zeer eenvoudig om mee te werken en we hebben code voorbeelden van de meest voorkomende talen ontwkikkeld.

Zodra u de inhoud via de API in het vertaalmanagement systeem heeft geladen, heeft u toegang tot het API-portaal waarmee u de voortgang kunt bekijken, de code voorbeelden kunt zien, de API en de talen setup kunt testen .

We dienen onze klanten wereldwijd sinds 1999

We hebben kantoren in 9 landen en we verstrekken 24/7 ondersteuning 365 dagen per jaar voor onze klanten