Instant GRATIS Offerte
Klik hier om direct een offerte te ontvangen

Automatisering van de Vertaling

Wij nemen het voortouw in de automatisering
van de menselijke vertalingsprocedure.
Menselijke vertalers die zo efficiënt mogelijk worden gemaakt
kunnen de vertalingskosten aanzienlijk verminderen.

Automatisering van de Vertaling
Wij zijn experts in alle vormen van de vertalingsautomatisering

Het is niet man tegen machine, maar man met machine die in de vertaalindustrie werkt

Automatisering van de vertaling kan verschillende vormen aannemen en verschillende betekenissen hebben. Het kan de vereenvoudiging van het workflowproces, automatisering van de vertaling (machinevertaling) of het automatisch invoeren/uitvoeren van de inhoud via een API betekenen. Uiteindelijk is het doel van de vertalingsautomatisering de versnelling, de vereenvoudiging en en dus lagere de kosten van het vertaalproces. Dat is de reden waarom wij bij Straker experts zijn in alle facetten van het vertalingsproces.

We begrijpen dat onze klanten competitiever zijn als ze een wereldwijd klantenbestand bestand kunnen bereiken op een tijdige wijze en tegen een betaalbare prijs, dit is de reden waarom wij oplossingen bieden die onze professionele menselijke vertalers mengen met verschillende lagen van automatisering.

Automatisering Vertaalprojecten

Machinevertaling

Machinevertaling wordt kritiek voor bedrijven die geconfronteerd worden met de uitdaging van het verstrekken van informatie aan klanten, medewerkers en partners in meerdere talen in real time. Het is niet de oplossing voor hoge kwaliteit of nauwkeurige contextuele vertalingen maar het geeft de lezer een basis inzicht in de inhoud indien nodig.

Bij Straker wij zijn experts in machine vertalingstechnologie en processen en we kunnen aangepaste 'getrainde' MT machines aanbieden aan onze klanten.

Er zal altijd een nood bestaan voor perfecte bedrijfsvertalingen waartoe alleen mensen in staat zijn, maar de kernuitdaging voor bedrijven in de komende vijf tot tien jaar is het gebruik van technologie om informatie te leveren aan klanten, medewerkers en partners in meerdere talen en in bijna real-time.

Vertaling-API

We hebben één van de meest geavanceerde vertaling API (Application Programming Interface) oplossingen in de wereld. Vele functies en een zeer eenvoudige en makkelijke integratie maakt het tot de snelste manier van automatisatie voor uw vertaalprocessen.

Vertaling API

 

 

Hoe automatisering kosten verlaagt voor vertaling

  • Machines versnellen de mensen door het verstrekken van pre-vertalingen
  • Er bestaan geen kosten voor het importeren/exporteren omdat processen worden geautomatiseerd voor gangbare bestandsindelingen via onze API
  • Hergebruik (geheugen) van bestaande vertaalde zinnen en omschrijvingen worden mogelijk gemaakt
  • Algoritmen zorgen voor een overeenkomst tussen de vaardigheden van een vertaler en projecten 
  • Automatisering van de grammatica en spellingcontroles
  • Automatisering van de aftekening en het goedkeuringsproces

We dienen onze klanten wereldwijd sinds 1999

We hebben kantoren in 9 landen en we verstrekken 24/7 ondersteuning 365 dagen per jaar voor onze klanten