Instant GRATIS Offerte
Klik hier om direct een offerte te ontvangen

Website Vertalingsdiensten

Het vergemakkelijken van website vertalingen
De 10 belangrijkste talen op het internet zijn
het Engels, het Chinees, het Spaans, het Japans, het Portugees,
het Duits, het Arabisch, het Frans, het Russisch en het Koreaans

Website Vertalingsdiensten
Wij zijn de grootste aanbieders van professionele vertaaldiensten en leveren een snelle en kosteneffectieve dienstverlening

Laat uw verkoop toenemen door het toegankelijk maken van uw website voor een globaal publiek.

Het is bewezen dat het afleveren van uw boodschap aan klanten in een taal die zij begrijpen een belangrijke stimulans voor verkoop is. Website vertalingsdiensten zijn historisch gezien duur en complex om uit te voeren en het gebrek aan nauwkeurige online vertalingen is een belemmering voor veel bedrijven die toegang tot de exportmarkt zoeken.

Bij Straker hebben we verstand van website vertalingen als geen ander en hebben we ook een scala aan instrumenten en systemen in combinatie met onze pool van duizenden professionele menselijke vertalers om ervoor te zorgen dat u uw website vertaald kunt vertaal krijgen in elke taal, snel, gemakkelijk en zonder enorme kosten.

Recente website-projecten

Schrijf het eenmaal en publiceer het eenmaal

Met het meertalige Publishing systeem van Straker schrijft u gewoon uw inhoud in uw primaire taal, u klikt daarna op publiceren en vervolgens zorgen de geautomatiseerde workflows voor de rest. De Inhoud wordt automatisch verzonden naar menselijke vertalers voor vertaling en herziening, indien nodig. De inhoud in elke willekeurige taal kan worden gepubliceerd als een PDF of Word Document.

Eenvoudig Bewerken

Met een uitgebreid Web Content Management tool als uw bewerkingsinterface hebt u volledige controle over uw inhoud ontwerp en flow. Machtigingen en verificatie componenten bepalen wie toegang heeft tot het schrijven en publiceren van inhoud en omdat alles web-based is kunnen schrijvers vanaf meerdere locaties werken aan documenten op hetzelfde moment zonder conflict.

Exporteren en Integratie

Zodra u document voltooid is kan het in een willekeurig aantal formaten zoals HTML, PDF, Word of Excel worden geëxporteerd. Elke site documentatie wordt geleverd compleet met een krachtig API dat ook zal zorgen voor integratie met andere tools en systemen.


Website Lokalisatie

Is veel meer dan alleen maar een simpele vertaling. Het vereist actuele culturele kennis en marketing vaardigheden en ook talenkennis. Onze gekwalificeerde, native speaking vertalers weten wat werkt en wat niet in hun eigen taal en kunnen u helpen met het toespitsen van uw boodschap op uw doelgroep. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe wij u kunnen helpen:

  • door direct te werken op de oorspronkelijk bestanden op uw website
  • door te helpen met herontwerpen van richtlijnen indien nodig
  • door het verstrekken van een echt lokaal bericht dat luid en duidelijk zal overkomen bij uw klanten
  • onze web experts zijn ervaren in alle belangrijke platforms om ervoor te zorgen dat de cruciale elementen op uw website zoals html code en stylesheets intact worden gehouden

We dienen onze klanten wereldwijd sinds 1999

We hebben kantoren in 9 landen en we verstrekken 24/7 ondersteuning 365 dagen per jaar voor onze klanten